lördag 17 april 2010

Det gör ont när knoppar brister...

Våren är på G...

Har precis kommit tillbaka in till värmen vid brasan efter en skön tur vid Mölledammarna... Lyckades lura med Stefan och Bella. Bella gick själv nästan hela rundan... Mot slutet blev hon trött och började krypa, men när vi satte henne i vagnen så var det vilda protester.

Bella bland vitsipporna....


Gårdagens motion blev en liten Helsingørsutflykt... Först en rask promenad på en halvtimme till busshållplatsen, sedan bussen in till Knutpunkten. Därefter färjan till Helsingør och avslutningsvis en promenad på ca 1 timme till Stefans jobb. Kul att se nått nytt på sina promenixer.

Bella på bussen till Helsingborg...
Hon satt som ett ljus hela vägen....
Sista biten dock tyckte hon att vi var färdiga och skulle gå av...


Kvällen avslutades med konsert med Jill Johnson i Helsingborgs konserthus. Jättebra konsert, Jill är verkligen en artist som bjuder på sig själv, och en fantastisk sångerska.Vi satt på andra raden så jag tog några bilder i smyg. Lite tråkigt med konserthuset, för alla sitter på sina platser och applåderar snällt efter varje låt. Det spratt ju lite i benen så att stå och gunga med saknade jag allt lite.



Efter konserten var vi på Restaurang Tzatziki, som serverar grekisk mat. Jag var helt inställd på 3 rätter men fick snällt ge mig efter två. Det blev "Mix Meeze" till förätt. En tallrik med olika röror, grönsaker, oliver och fetaost... Supergott... Huvudrätten blev gösfilé med stekt potatis och vitvinssås.... Till det 2 Ramlösa....

Nu ska jag äta mitt lördagsgodis och dricka en Irish Coffe och se Körslaget. Imorgonbitti ska det jobbas igen sedan väntar ett 18 års kalas....

Kramar till alla!!!

Inga kommentarer: