torsdag 13 november 2008

Dagis...

I dag var vi med BVC på Trolldungens förskola. Izabella fann sig direkt och bara kröp iväg och började leka... Tror jag hade kunnat lämna henne där och gått och jobbat, hon hade inte brytt sig.
Vi har ju satt upp oss i första hand på den andra förskolan i byn, men jag känner att det spelar inte så stor roll var vi hamnar. Trolldungen är mindre men hur mysigt som helst, sedan ligger det brevid skolan vilket är praktiskt när man ska hämta på skolan oxå.
Sen Valleberga har ju de andra 2 gått på och trivts jättebra med... ja det löser sig väl... Ska kanske vara glad ATT jag får en dagisplats.

Igår var det så veckans höjdpunkt igen... ridning. Hade Isak 2 igår ( ja det finns 2 hästar som heter Isak). Vi hade hoppning... Vi hoppade en bana i olika varianter en och en...bara i trav ( ja, en del galopperade) ca 20 cm höga hinder... Men det är lite läskigt precis när hästen hoppar. Fast såklart hur kul som helst... Bara tråkigt att det är en hel vecka tills det blir onsdag igen....

Min bil är färdig så nu ska den gå igenom besiktningen... Men det fanns mer som behöver åtgärdas så den får in en runda till för säkerhets skull... men det får vänta tills efter jul för det var inget jätteakut...

Över och Ut...

Inga kommentarer: