söndag 4 december 2016

Ystad Saltsjöbad...

Oj oj oj vad fint där var... Inredningen var helt i min stil. 
Spa-upplevelsen vi hade bokat "The Creek Experience" var perfekt. 
Började med att man fick gå som i en bäck mitt i djungeln, sedan fotbad och ansiktsmask. Sedan blev det ångbastu medan masken verkade innan vi bytte till aromabastu där man alternerade mellan varma bastun och att gnida sig med is... Riktigt skönt. Lite svalka i en ljum pool. Sedan blev det "Hamam" där skiftades man om att skrubba varandra i en massa skum som man fick fram genom att slänga runt med en tvättpåse. Till sist blev det lite mer aromaterapi med eteriska oljor, afrikansk bastu där man smörjde in dig i lera från topp till tå. En liten dusch för att bli av med leran och sedan ännu en dusch som var som ett ösregn eller ett vattenfall. Avslutade med jojoba olja över hela kroppen och en stund på torken.

Efteråt vilade vi en stund på rummet och piffade till oss för middagen. 
Så god mat, bland det godaste jag ätit. Kalixlöjrom med blinier cremefraiche och rödlök... Mmmm så gott. 
Huvudrätten blev Confiterad anka med potatispuré... åh vad gott och ett perfekt rödvin till "Côtes du Rôhne"...
Det blev total paltkoma och en tidig kväll... jaja det är mysigt det med. 
I morse blev det frukostbuffé, en av de bättre... innan vi checkade ut och styrde mot Lerberget och upphämtning av BellaBus. 
Eftermiddagen har bara bestått av tv (Tarzan, julkalendern, Så mycket bättre och nu Wahlgrens Värld) och pizza... En härlig helg och förhoppningsvis lite mer laddning av batterierna. 







Inga kommentarer: