söndag 5 juni 2016

Nästan 30 grader...

... har det varit idag. Härligt som bara den.
Vi startade dagen med Familjedag på Filborna Arena. Bella var med i Arenaloppet. Efteråt var det hoppborg, fiskdamm, fika, ansiktsmålning och besök av Brsndkåren så man kunde kolla in och provsitta en riktig brandbil och ställs frågor till brandmännen... Spännande värre.

Eftermiddagen spenderades i Höganäs på kalas i Tesse och Carinas koloni. Härligt umgänge med nära och kära. God mat, en massa skratt. Bella och Wilma körde "Ice bucket challenge", och nått som påminde om gyttjebrottning. 
Men skitiga barn är lyckliga barn, så vad gör det om hundra år.
Och inget ont som inte har nått gott med sig. Medan Bella badade bort dyngan passade jag på att städa och skura badrummet här hemma.

Solen har lyst hela dagen där jag varit (det känns på mina axlar), men när vi kom hem  ikväll hade det ösregnat och haglat här. Märkligt väder.

Imorgon väntar Barnens hinderbana på Heden. Där man ska springa gatlopp mot riktiga gladiatorerna. Om vädret tillåtet blir det en tur till stranden oxå.




1 kommentar:

Storstadslivet efter 40 sa...

Mm det har varit en underbar helg med massa sol o värme...till och med blev det massa dopp i sundet...ca 17 till 18 grader...skönt😄😄