onsdag 7 april 2010

Gottetur...

... hade jag idag på jobb 7:00 till 13:30. Tillhör ju inte vanligheterna när man jobbar 100%, men jag gillar läget och körde hem med ett leende på läpparna... Bara 2 dagar kvar sen är det helg... TjooHoo!!! Och fortfarande hälsan i behåll... Det blev en tur till IKEA och Väla i eftermiddag, kollade mest... En ny sopanordning till vaskaskåpet blev det så att man kan organisera all återvinning och sortering och slippa ha det i kassar och så... Dynor till utegruppen på framsidan blev det oxå... Där tänker jag sitta i solgasset imorgon förmiddag med tidningen och en kopp kaffe... (hoppas, hoppas).

Skymmning

Fjärilsslott

Älvornas slott

Eld och vattenfontän

Becka gillar att fixa och trixa med foton i Photoshop... Jag tycker att resultaten är super häftiga... så jag bara måste visa upp några av hennes alster här... Det är hennes egna namn på bilderna oxå... Nu väntar jag bara på att hon ska lära sig retuschera oxå.. så kanske jag kan publicera bilder av mig med... ;o)

Nu ska jag lägga mig och bara njuta av att jag inte behöver gå upp så himla tidigt imorgon... räcker kl 7:00 så Becka och Oliver kommer iväg till skolan....

Kramar till alla!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina foton, jag tycker fjärilshuset är väldigt fint.
Skönt med en kort dag, det skulle alla få ha mellan varven. Jag har ju en kort kvällstur i morgon;) Vi ses då!
Kram Linda

Anonym sa...

Jättefina bilder!
Hoppas Bella bus oxå tycker att du ska få sova lite längre......
Kramisar Carina